ALL4HIM

is een interkerkelijke praisband band uit Zwijndrecht en omstreken. We spelen voornamelijk praise & worship muziek, dit houdt in: mooie traditionele opwekkingsliederen, maar ook moderne en eigentijdse christelijke liederen. Ons doel is de grootheid van God en de liefde van de Here Jezus uitdragen door middel van muziek, laten zien en horen wie God voor ons is en wil zijn. Dit willen we graag doen door en tijdens het begeleiden van praise- avonden, kerk/jeugddiensten en sing-ins.

De bandleden willen zich graag even voorstellen!

Dick Wortel, gitarist

Samen musiceren en naar een doel toewerken is spannend, vergt veel inzet, maar de voldoening is groot als wij in een dienst voor mogen gaan in samenzang en aanbidding!

Zo komen we in de regio bij allerlei samenkomsten van verschillende achtergrond, maar de kern van het geloof is dezelfde en bindt samen.

Zonder uitzondering zijn de mensen dankbaar en vaak geroerd door de muziek en teksten. Onze talenten zetten wij graag in om anderen te dienen in de naam van Jezus!

Wim Holsappel, manager

All4Him is begonnen in 2005, vanaf de oprichting ben ik met veel plezier betrokken bij de band.

De bandleden hebben een diverse kerkelijke achtergrond, en deze verscheidenheid maakt het boeiend in het onderling contact. Betrokken zijn met elkaar, elkaar kunnen en mogen stimuleren op persoonlijk vlak maar ook op muzikaal vlak. Samen de talenten en gaven die we hebben gekregen te zien samensmelten is voor mij genieten en geeft mij energie.

Met veel plezier trekken we erop uit om samen met anderen in kerkdiensten, trouwdiensten, praise avonden en ander bijzondere bijeenkomsten God te danken en te aanbidden.

Alex Roorda, techniek

Hallo, mijn naam is Alex Roorda en al vanaf de start ben ik bij de band All4Him betrokken. Ik verzorg al een aantal jaar met veel plezier het geluid/techniek en belichting.

Mijn passie voor geluid/techniek en belichting is al begonnen in mijn jonge jaren. Deze hobby is in de loop der jaren uitgegroeid tot het daadwerkelijk verzorgen van het geluid van zowel kleine als grote muziekbands en zowel kleinere als grotere Christelijke evenementen.

Zo ook voor de band All4Him, wat ik met veel inzet en passie doe. Ik vind het erg belangrijk dat we met elkaar een team vormen, waarin ieder zijn/haar talenten inzet om de Hemelse Vader groot te maken en te eren. Zo kunnen we de mensen om ons heen laten zien dat God van ons allemaal houdt en via Jezus ons eeuwig leven wil geven.